Сглобяеми дървени къщи

Сглобяеми дървени къщи
Дървени сглобяеми къщи

Производството е едно от основните ни предимства, пред другите строители.

Благодарение на него, всяка къща е изпълнена с точност до милиметър.То ни позволява да строим целогодишно, напълно независими от метеорологичните условия.

Основната ни цел е създаването на всяка енергийно ефективна къща да бъде унифициран, контролиран и независещ от климатичните условия процес.

Бързо и точно строителство

Предварително изрязаните елементи на нашите сглобяеми дървени къщи и вили са произведени от висококачествен руски бор в нашата модерна фабрика в Русия.

Високото ниво на автоматизация помага да се гарантира, че дървените изделия зад всяка SOFIA- TRUST къща са с точни размери и броят грешки на строителната площадка са сведени до минимум.

Използваме точна строителна система, която обработва всяко парче за перфектна форма всеки път. Всеки проектиран, дървен материал е ясно надписан за лесно подреждане и сортиране, за да се осигури лесно сглобяване.

С нашите предварително изрязани трупи, детайлни инструкции и тренирани партньори, средно голяма SOFIA- TRUST къща може да бъде издигната само за няколко седмици.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *