Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Сглобяеми къщи

4520EUR
В наличност
Цена за стенен комплект: Характеристики: Етажи: 2 етажа Размери в план: 5.5x5.5 m Полезна площ: 55,68 м2 Площ на приземния етаж: 27,84 м2 Площ на 2 етаж: 27,84 м2

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи

Сглобяеми дървени къщи и бунгала, подходящи за Вашите нужди

Руски дървени сглобяеми къщиИзбор на готов проект от нашата колекция от дървени сглобяеми къщи и бунгала е добро решение, ако искате да строите бързо, лесно и икономично. Всички модели в колекцията ни могат да бъдат променени, за да отговарят на Вашите индивидуални нужди и предпочитания.

На всички наши къщи и бунгала може да се придаде традиционен или модерен вид, в зависимост от избраните елементи. На пример, изборът на профилираният бар и видове ъгли се отразява на цялостната архитектура и визия на завършената къща. Врати, прозорци, стълбища и избор на материали финализират желаната от Вас визия. Интериорните опции за декорация са неограничени.

Съвременната архитектура на дървените къщи има тенденция да бъде лека и директна с минималистични, градските детайли, които могат да бъдат постигнати с нашия продукт SOFIA- TRUST. Традиционният вид на дървената къща се постига с елементи като кръстосани ъгли, прозоречни решетки(шпроси), декоративни первази и капандури.

Ние също така предлагаме индивидуални дървени къщи, бунгала и вили, проектирани специално да отговарят на Вашия начин на живот и нужди. Свържете се с нашия представител продажби, за да разберете повече за предлаганите услуги или да получите оферта за Вашите архитектурни чертежи.

Бързо и точно строителство

Предварително изрязаните елементи на нашите сглобяеми дървени къщи и вили са произведени от висококачествен руски бор в нашата модерна фабрика в Русия.

Високото ниво на автоматизация помага да се гарантира, че дървените изделия зад всяка SOFIA- TRUST къща са с точни размери и броят грешки на строителната площадка са сведени до минимум. Използваме точна строителна система, която обработва всяко парче за перфектна форма всеки път. Всеки проектиран, дървен материал е ясно надписан за лесно подреждане и сортиране, за да се осигури лесно сглобяване.

С нашите предварително изрязани трупи, детайлни инструкции и тренирани партньори, средно голяма SOFIA- TRUST къща може да бъде издигната само за няколко седмици.

3D ПРОЕКТЕН МОДЕЛ

 
Apple

SOFIA- TRUST 

Позвънете сега:

Tei. +359 89 896-63-89, +359 88 237-78-66+359  88  768-65-82

1734, България, г. София, улица Професор Стефан Димитров, 2

Tel. +7 (499) 343-88-35, +7 (926) 437-46-49, +7 (987) 955-03-82

103220, г. Москва, ул.Башиловская, 20, корпус 1

Яндекс.Метрика

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?