Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

За "София- Тръст" ЕООД

Фирма “София- Тръст” ЕООД стартира своята дейност през 2010 година.

След 2011 година фирмата започва своята специализация в изработване на дървени сглобяеми къщи.

През годините натрупахме доста опит и в изграждането на ваканционни селища до ключ. Основната дейност се осъществява в производственната ни база, намираща се в Русия. Висококвалифицираните ни специалисти са гаранция за качествена продукция на вътрешния и външния пазар.

 

 

Дървени сглобяеми къщи

Нашата мисия

Нашата мисия е да превърнем нашите клиенти в наши приятели и да им предоставим възможността да живеят в мечтания от тях дом. Затова се стремим да задоволим вкуса на всеки клиент, за всеки стил и начин на живот. Ние постигаме това изграждайки качествени и икономично ефективни къщи, чрез използването на иновативни строителни технологии.

 
Дървени сглобяеми къщи Дървени сглобяеми къщи Дървени сглобяеми къщи

Кои сме ние?

Сглобяеми Къщи “София- Тръст” ЕООД предлага сглобяемите къщи на фабриката в гр. Тверь, Русия, специализирана в проектирането и производството на изделия от масивна дървесина. Нашите предложения включват дървени конструкции, сглобяеми къщи, бунгала и вили. Ние сме Вашият компетентен партньор в областта на дървопреработването и строителството. В тази област можем да ви предложим почти всичко. В стремежа си да предложим най-доброто на нашите клиенти, през последните години сме развили отделни производствени и продуктови линии, които удовлетворят високите Ви критерии за качество и дизайн, като същевременно с това тези продуктови линии характеризират новия съвременен облик на „Сглобяеми Къщи България”.

 

Сглобяеми Къщи

SOFIA- TRUST 

Позвънете сега:

Tei. +359 88 768 6582

1734, България, г. София, улица Професор Стефан Димитров, 2

Tel. +7 (499) 343-88-35, +7 (926) 437-46-49, +7 (987) 955-03-82

103220, г. Москва, ул.Башиловская, 20, корпус 1

Яндекс.Метрика

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?