Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Руска бор - естественият избор

Природосъпбразни и естествени жилища

Нашите дървени трупи са изработени от най-доброто дърво, с години знания и опит. Във Русия, естествено растящите горите, далеч надхвърля броя на изсечените дървета, така че домът от SOFIA- TRUST е екологично устойчив избор. Естествен избор.

Идеален материал за изграждане на къща.

Руска бор е дърво, което може да устои дори при най-суровите условия. Това е жилав и здрав материал, който може да процъфтява почти навсякъде. Той е в състояние да издържи на ожесточена слана, нагряваща топлина и недостиг на хранителни вещества, въпреки че изисква много светлина. Колко щастливо е, че Русия е земята на полунощното слънце!

 

Руска бор

Перфектният материал за строителство

Използвайки авангардна производствена технология, SOFIA- TRUST преработва дървесината в най-добрия възможен материал. Процесът преобразува отделно борово дърво в естествена част от сграда, която в крайна сметка става дом на някого.

 

Голяма къща

Природен здравословен дом

 

Изработени от 100% естествен строителен материал, руска бор, естествено дишащите стени позволяват на водната пара да се движи свободно между стената и въздуха. Когато е необходима изолация, използваме изолация от дървесни влакна в стените, за да подобрим естествените качества на дървото.

Независимо от високата степен на обработка, гъстият и здрав дървен материал в стената на една сграда все още е същата борова дървесина, която веднъж се полюшваше в бриз, в съседство с пластир от къпина. Може би затова усещането, което получавате, когато влизате през вратите на дървената къща, е толкова уникално – топло, уютно, естествено и напълно приветливо.

 

Дървени сглобяеми къщи

SOFIA- TRUST 

Позвънете сега:

Tei. +359 89 896-63-89, +359 88 237-78-66+359  88  768-65-82

1734, България, г. София, улица Професор Стефан Димитров, 2

Tel. +7 (499) 343-88-35, +7 (926) 437-46-49, +7 (987) 955-03-82

103220, г. Москва, ул.Башиловская, 20, корпус 1

Яндекс.Метрика

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?