Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Блог за изграждане на дървени къщи

Материал за изграждането къщаКоя греда е по-добра за изграждане на къща?

Отивайки да построи всяка къща от дървен материал, собственикът ще трябва да вземе решение относно избора и закупуването на строителни материали. Изборът днес е доста широк: това е обикновен лъч от естествена влага и изсушен, профилиран лъч със специална форма или залепен материал. Но във всички случаи ще е необходимо първо да се определи размерът: топлинната защита на стените и цената на материалите зависят от това. Какъв размер дървен материал за изграждане на къща ще бъде оптимален?

Повече >>>

Фундаменти Видове фундаменти за строителство на сгради

Видове бази на дизайн и материал

Преди да построите собствена къща, си струва да проучите типовете основи за дизайна и метода на производство. Изграждането на фондация е основният етап от изграждането на къща. Силата и издръжливостта на цялата сграда зависи от силата на тази конструкция.

Повече >>>

 

дървения материалКолко значителни са недостатъците на профилирания лъч спрямо

Изграждането на селски къщи от дърво е все по-търсещо както в целия свят, така и на територията на постсъветското пространство. Такива сгради са важни, независимо от климатичната зона и региона, тъй като са устойчиви на екологични фактори и енергийно ефективни. Но има ли недостатъци на дървени къщи?

Повече >>>

Видове фундаменти

Изборът на типа фундамент за частна къща

Всеки тип фондация има своите предимства и недостатъци. Изборът на определен тип зависи от следните фактори:

Повече >>>

 

Видове фундаменти по дизайнВидове фундаменти по дизайн

Изборът на типа фундамент зависи от много фактори: материалът и дебелината на стените на бъдещата къща, дълбочината на подземните води, съставът, плътността и дълбочината на замръзване на почвите. Както вече споменахме, той може да се различава по своите конструктивни особености и вида на използваните материали за неговото изграждане.

Повече >>>

Видове фундаменти
 

Видове фундаменти по вид на строителния материал

За изграждането на основата на къщата могат да се използват различни строителни материали и техните комбинации. По вид използван строителен материал основите могат да бъдат:

Повече >>>

 

СелекцияСелекция

Видът на фундамента се определя от много параметри на площадката, както и от климатичните характеристики на района за избор на строителни материали. За да изберете правилния тип фундамент на къщата, трябва внимателно да проучите мястото на сградата Трябва да се вземат предвид следните фактори:

Повече >>>

Материали за строителствоМатериали за строителство

В зависимост от вида и вида на строителството, основите се изграждат с помощта на тези видове строителни материали:

Повече >>>

 

Лентова основаЛентова основа

Един от най-популярните опции, които се използват в строителството. Въпреки че технологията за монтаж е проста, самата основа е масивна и процесът е доста труден. В допълнение, материалът за работата отнема доста. Най-често се използва за изграждане на частни къщи на прост тип почва.

Повече >>>

Основа на колонатаОснова на колоната

Тя се различава от първата версия с това, че са необходими по-малко материали, тъй като основата не е плътна, а е направена на основата на колони. Тези колони се монтират на всички ъгли на сградата, на пресечната точка на стената и на местата, където има голямо натоварване. Особеност е надеждността, ефективността, липсата на работа по хидроизолация. Но не може да се използва за тежки конструкции. Намерено използване в частно строителство за изграждане на малки структури.

Повече >>>

 

Основа тип стекОснова тип стек

Искаме да отбележим, че типът на този тип фондация е този тип. Техният дизайн е доста сходен. Може да се използва за изграждане на мостове, за изграждане на индустриални ядрени сгради и други промишлени сгради. За частно строителство стаканният тип фундамент рядко се използва. Снимката показва как изглежда.

Повече >>>

Монолитна основаМонолитна основа

Най-често тези типове основи се използват за малки сгради. За да извършите работата, не се нуждаете от допълнително скъпо оборудване. Такава основа може да бъде лента или колона.

Повече >>>

Купчина основаКупчина основа

Идеален за тези, които са изправени пред тежък тип почва. Факт е, че такава основа може да бъде направена върху издигаща се почва с близко разположение на подземните води. Никакви нестабилни почви не се страхуват от него.

Повече >>>

Основата на винтаОсновата на винта

Винтовите пилоти са лесни за използване за лична употреба. Основата им е направена във формата на винт, така че можете просто да ги завиете в маркираните места. Работите се извършват без привличане на допълнително специално оборудване. Размерът на пилотите зависи от дълбочината на подземните води и нивото на замръзване на почвата. Всички пилоти се завинтват в земята строго перпендикулярно ръчно или със специално оборудване.

Повече >>>

ВодачВодач

Ако говорим за основата на типа шофиране, тогава пилотите трябва да бъдат задвижвани или притискани в земята със специална техника или вибрационен метод. Това прави процеса по-сложен. У дома, за да направи такава фондация ще бъде трудно.

Повече >>>

Устройството на пода на втория етаж на дървени гредиУстройството на пода на втория етаж на дървени греди 

Частната ниска строителна конструкция през последните години става все по-популярна.Селските къщи и селските къщи, построени със собствени ръце, заемат все по-голям дял в общия обем на жилищата, пуснати в експлоатация. Най-популярният материал в частното строителство е дървото, което се дължи на неговата достъпна цена и лекота на обработка. Но не всички индивидуални разработчици имат достатъчно опит и знания, за да произвеждат самостоятелно целия спектър от строителни работи. Така че често има въпрос, колко правилно е да се полага етаж на втория етаж, при спазване на всички строителни спецификации и технологии.

Повече >>>

SOFIA- TRUST 

Позвънете сега:

Tei. +359 89 896-63-89, +359 88 237-78-66+359  88  768-65-82

1734, България, г. София, улица Професор Стефан Димитров, 2

Tel. +7 (499) 343-88-35, +7 (926) 437-46-49, +7 (987) 955-03-82

103220, г. Москва, ул.Башиловская, 20, корпус 1

Яндекс.Метрика

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?