Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Живот, в хармония с природата

Когато мечтаеш за уникална, екологична къща на високо качество си дошъл у дома. Ние вярваме в създаването на архитектурно красиви, функционални и най-вече екологични дървени сглобяеми къщи, които остават за поколения напред. Нашата цел е да изграждаме къщи, които правят хората щастливи.

Ние постоянно работим над качеството на живот в нашите къщи. С нашите иновации, вашето семейство ще има здравословен, устойчив и екологичен високо технологичен дом, проектиран по начина, по който вие желаете. Живеенето в оригинална SOFIA- TRUST къща Ви дава перфектното извинение, за да прекарвате повече време у дома.

 

Екологична къща

Здравословно и екологично живеене

Едно от най-хубавите неща във Руска е изобилието от дървета. Всъщност във Руска растат повече дървета отколкото се изсичат.

Нашата компания е дълбоко вкоренена във Руска гори и нашият дългогодишен опит гарантира на Вашето семейство изграждането на екологичен дом от чисто, възобновимо и висококачествено дърво.

Оригиналният SOFIA- TRUST дом Ви осигурява здравословна среда на живот с естествени материали, висока чистота на въздуха вътре и топла, намаляваща стреса атмосфера. Това е екологичен дом, който буквално се грижи за хората между неговите стените.

За нас строителството с масивна дървесина означава създаване на естествени стуктури без употреба на синтетични изолации. Дървените къщи SOFIA- TRUST не използват пластмаса и дишат. Когато е необходима изолация, препоръчваме дървени изолация, която поддържа естествените ползи за здравето на масивното дърво.

 

Екологични дървени сглобяеми къщи

Създадена за теб

Нашата цел е да създаваме красиви и функционални къщи в класически Руска дизайн. Къщи, в които просто ще се влюбите. Изберете традиционен или съвременен стил и персонализирате с детайли по Ваш избор. Дървените къщи SOFIA- TRUST винаги се правят, за да отговарят на Вашите нужди и начин на живот.

Когато искате висококачествена дървена къща, която се вписва в бюджета Ви, изберете подходяща дървена къща комплект от колекцията SOFIA- TRUST. Нашите експерти ще ви помогнат да персонализирате модела, за да отговаря точно на Вашите нужди. Ако искате да се изгради индивидуална къща от масивна дървесина, Вашите лични нужди ще ръководят процеса на проектиране. Ако предпочитате собствения си архитект, ние ще Ви съдействаме в намирането на изпълними решения.

 

Дървени къщи

КАЧЕСТВО от Русия

Продължителността на живота на масивните дървени къщи е много дълга. Една дървена сграда може да издържи в продължение на стотици години, когато тя е била проектирана и построена правилно, за да я предпази от влага и екстремни метеорологични условияSOFIA-TRUST има несравнима експертиза на базата на дългогодишни изследвания и тестване и доставка на над 8000 сглобяеми дървени сгради по целия свят. Безпогрешно във всички климатични и географски условия.

Като индустриален производител на масивни дървени къщи, SOFIA- TRUST винаги е била в най-предните позиции в дървообработващата промишленост.

От суровината до крайния продукт, SOFIA- TRUST държи на високото качество и без компромиси. Ние сме горди да кажем, че правим някои от най-въздухонепроницаемите, устоичиви на влага и земетресения жилища на пазара.

Всички SOFIA- TRUST къщи са изградени от Руска бор в нашия собствен завод в Руска.

Сглобяеми дървени сгради

SOFIA- TRUST 

Позвънете сега:

Tei. +359 89 896-63-89, +359 88 237-78-66+359  88  768-65-82

1734, България, г. София, улица Професор Стефан Димитров, 2

Tel. +7 (499) 343-88-35, +7 (926) 437-46-49, +7 (987) 955-03-82

103220, г. Москва, ул.Башиловская, 20, корпус 1

Яндекс.Метрика

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?