Ваш браузер устарел. Рекомендуем обновить его до последней версии.

Живеене в дървена къща

Живеене в дървена къща добавя стойност към вас и ежедневието на вашето семейство. Атмосферата на дървената къща е спокойна и изборът, който правите при планирането, ще създаде едно уникално усещане за дом. Сградите от дървени трупи насърчават доброто здраве благодарение на уникалните характеристики на естественото дърво като строителен материал.

 

Духът на дървената къща произхожда от органично дърво. Въпреки високата степен на обработка, гъстият и здрав дървен материал в гредите е все същото борово дърво, което е преживяло сняг, дъжд и слънце във руска гори. Усещането, което получавате, когато влизате през вратата на дървената къща е уникално – топло, уютно и приветливо. Естествено.

 

Дървена къща

Освен това ще се насладите на приятния вид и усещане на естественото дърво. Всичко това в съвършена хармония с вашите ценности: животът в лог къща не изисква компромиси с вашите стремежи към органичен, устойчив и екологичен начин на живот и ценности.

 

Релаксираща и здравословна обстановка

 

Ежедневието в една естествена дървена къща активира човешките сетива. Вероятно сте усетили успокояващия дух на дървото в един ваканционен дом или в традиционна селска къща. Сега можете да се върнете към тези приятни усещания през цялото време в новия си дом. И това не е само чувство. Различни проучвания показват, че дървесната среда намалява стреса също като ходенето в гората.

 

Дървена къща

Енергийно ефективна и с ниски изисквания за поддръжка

 

Здравословна и сигурна дървена къща изисква много малко поддръжка, като в същото време е екологична и енергийно ефективна. Това е възможно благодарение на дишащите, но плътни лог конструкции и характеристиките на дървото като материал. Дървените стени естествено съхраняват топлинната енергия, осигурена от слънцето, и след това я пропускат в помещенията, когато е необходимо.

Можете да се съсредоточите върху наслаждаването на дома си и да използвате времето си за любимите си дейности за развлечение. Вътрешна декорация, градинарство, музика, филми, четене – всичко, което е близо до душата ви!

 

Сигурна дървена къща

Идеи за интериорния дизайн

 

Модерни или традиционни вкусовете са различни. Независимо от посоката, която предприемате, интериорното решение на вашия дом ще бъде лесно. 

Дървена къща

SOFIA- TRUST 

Позвънете сега:

Tei. +359 89 896-63-89, +359 88 237-78-66+359  88  768-65-82

1734, България, г. София, улица Професор Стефан Димитров, 2

Tel. +7 (499) 343-88-35, +7 (926) 437-46-49, +7 (987) 955-03-82

103220, г. Москва, ул.Башиловская, 20, корпус 1

Яндекс.Метрика

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?